Heracles Almelo – Berkum 4-0 (2-0) – Analyse door Nico Wantia

Geplaatst op 26 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

De eerste helft van de wedstrijd was niet best. Het tempo lag bij Heracles te laag. Heracles wist op de juiste momenten te scoren en voorkwam op die manier dat het een lastige avond had. Na rust werd het vrij vlot 4-0 en daarmee was het duel beslist.

Uiteindelijk was het duel geen probleem voor Heracles dat in Glynor Plet de uitblinker kende. Hij scoorde drie keer. Mede daardoor gaat Heracles vrij eenvoudig verder in de beker.

Ik heb voor Plet gekozen als man van de wedstrijd. Sterren toekennen wordt bij bekerwedstrijden niet gedaan. Had het wel gemogen dan had ik ook niemand een ster gegeven. Voor een wedstrijd tegen een tegenstander als Berkum vond ik dat er in vergelijking met een competitieduel niet genoeg gepresteerd werd. Het duel zelf geef ik een 6.

(Nico Wantia is sportverslaggever bij RTV-Oost).

Heracles Almelo – Berkum 4-0 (2-0)
21. Plet 1-0, 30. Everton 2-0, 56. Plet 3-0, 63. Plet 4-0
Rood: 80. Bizimana
Man van de wedstrijd: Glynor Plet
Amusementswaarde: 6
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Rienstra, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom (46. Duarte), Bruns, Pedro, Plet, Everton
VV Berkum: Bouwhuis, Horstman, Dorgelo (82. Mijnheer), Muis, Pohowainjaan, Hermsen, Beunk, Hoolsema (72. De Groot), Van der Meulen, Bizimana, Boeloerditi (46. De Jong)