Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Heracles neemt Pelupessy over van FC Twente

Geplaatst op 6 juni 2014 door   ·   2 Reacties

835894be80ae551fdba08419456ecddf-550x550ALMELO – Heracles Almelo heeft wederom een speler van Jong Twente aangetrokken. Nadat eerder deze week al de overgang van Rick Hemmink bekend werd, tekent ook Joey Pelupessy bij de Almelose eredivisionist. De middenvelder speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden in de Jupiler League en tekent voor twee jaar, met een optie voor nog een jaar.

De 21-jarige Pelupessy begon met voetballen bij SVVN in Nijverdal en maakte vervolgens de overstap naar de jeugdopleiding van FC Twente. Begin 2013 maakte hij in de uitwedstrijd tegen Heerenveen zijn competitiedebuut in het eerste elftal. Ook speelde hij al twee duels in de Europa League. Hij had bij FC Twente een contract tot medio 2016. ‘Wij zijn blij met de komst van deze jonge speler, die afgelopen seizoen ook nog twee wedstrijden voor Nederland onder 20 is uitgekomen,’ aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

Het is voor Heracles alweer de achtste aankoop sinds het einde van het eredivisieseizoen. Eerder trok het al de jonge spelers Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink, Fahd Aktaou, Rick Hemmink en de ervaren krachten Bas Sibum en Bram Castro aan. De selectie van trainer Jan de Jonge telt voor komend seizoen inmiddels 24 spelers.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Geurt says:

    Enorm slappe speler wiens carriere en privé-bestaan volledig in het teken staan van het onderhouden en wekelijks updaten van zijn fresh kapsel.

  2. Jeroen says:

    Ach Geurtje daar hebben meer profspelers last van! Als het haar maar goed zit en de voetbalschoentjes extravagant dan ben je de bink.
Archief