Donderdag 30 mei 2024
Twentesport

Cross van Annefleur op 17 december, ter herdenking

Geplaatst op 7 december 2023 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Het is komende zomer alweer tien jaar geleden dat met Annefleur Kalvenhaar uit Wierden, één van de grootste offroadtalenten van ons land om het leven kwam bij een noodlottig ongeval bij een wereldbekerwedstrijd moutainbike in Meribel (Frankrijk), maar ze is is verre van vergeten.

De voormalig Europees kampioene veldrijden bij de beloften-vrouwen wordt permanent herdacht met een MTB-track rond het Lageveld in Wierden en ook organiseert men binnen het samenwerkingsverband van de GOW jaarlijks een veldrit ter nagedachtenis aan dit goedlachse talent. De Cross van Annefleur vindt dit jaar op 17 december plaats rond Het recreatiegebied tussen Wierden en Vriezenveen.

Om half tien zal het startschot vallen voor de jeugd. Een klein uur later staat de wedstrijd voor de masters 40 en 50 plus aan het vertrek. Rond de klok van half twaalf rijden de vrouwen en de nieuwelingen. De laatste wedstrijd van de dag is de cross voor amateurs, U23, elite en junioren. Toegang is gratis alleen het parkeren niet

Voor Annefleur Kalvenhaar geldt: zeer gemist, niet vergeten.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief