Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Landstede Volleybal en Guibertin (B) completeren deelnemersveld Almelose Volleybal Classic

Geplaatst op 11 december 2014 door   ·   Geen reacties

landstede volleybalALMELO – Ook dit jaar  heeft de Volleybal Classic in de IISPA in Almelo een sterk deelnemersveld. Nadat al eerder de deelname van Rivo Rijssen en Benfica (P) was bevestigd, maakt de organisatie nu ook de deelname bekend van de winnaar van de Volleybal Classic 2013 Landstede Volleybal en het Belgische Axis Shanks Guibertin. 

Landstede Volleybal (foto) is een bekende van de Volleybal Classic. De lands- en bekerkampioen won in 2013 het toernooi na een spannende finale tegen Lennik en is nu ook favoriet voor de overwinning. Het team van Redbad Strikwerda is dit seizoen stevig verjongd met zeven nieuwe spelers. De ambities van het team zijn echter niet minder groot; Landstede Volleybal wil de landstitel prolongeren en ook internationaal meetellen. Dat het team daarin succesvol is, blijkt uit de tussenstand in de eredivisie en overwinningen op MOK Rovinj (Kro).

Axis Shanks Guibertin is een nieuwe deelnemer aan de Volleybal Classic. Het Belgische team is afkomstig uit het Franstalige Mont-Saint-Guibert en staat op dit moment 8e in de Belgische eredivisie (Ligue Ethias) met nog een inhaalwedstrijd te gaan. Met de komst van Guibertin houden we de traditie in stand dat er tenminste één deelnemer uit België meedoet aan de Volleybal Classic. Gezien de kwaliteit van de Belgische competitie zijn de verwachtingen over de prestaties van Axis Shanks Guibertin hooggespannen.

Interland Nederland – België (Jeugd Jongens)
Nieuw in het programma van de Eurosped Volleybal Experience is de interland tussen de jeugd-jongensteams van Nederland en België. Een schitterende gelegenheid om de talenten die de toekomst van het Nederlandse volleybal gaan bepalen aan het werk te zien tegen hun Belgische leeftijdsgenoten. De interland is maandag 29 december om 13:30 uur in de IISPA in Almelo.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief