Dinsdag 16 juli 2024
Twentesport

Regionale volleybalbekers voor oa Twente’05 en Set Up’65

Geplaatst op 7 juni 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De bekerfinales volleybal van regio Oost in de IISPA te Almelo betekenden de afsluiting van het seizoen 2010-2011. Uit de final four bij de heren bleken de heren van Twente ’05 (Enschede) veruit de sterkste, bij de dames streek het team van Langhenkel Orion (Doetinchem) met de eer, bij de jongens was het team van Libero ’99 (Dronten) oppermatig en bij de meisjes het team van Set Up ’55 (Ootmarsum).

De bekerwinnaars bij de senioren mogen volgend seizoen deelnemen aan de landelijke bekercompetitie. Aangezien zowel bij de dames als bij de heren de bekerwinnaars al zijn gepromoveerd naar de Tweede Divisie mogen door naar de nationale bekercompetitie: de damesteams van Set Up ‘65 (Ootmarsum) en van EVV (Elburg) en bij de heren de teams van AAA BOVO (Aalten) en Ormi (Epe).

Na de samenvoeging van twee grote regio’s in Oost Nederland, Regio Oost en Nieuw Gelre op 1 juni 2010, is de eerste editie van de Regionale Bekerfinale in de vorm van een final four gespeeld om de beide speelgebieden tegen elkaar te kunnen laten uitkomen. In de het volgende seizoen zal niet langer een final four worden gespeeld, maar wordt de strijd in één finalewedstrijd beslecht. Aan de Regiobeker namen in dit seizoen bij de senioren 237 teams deel, bij de jeugd 78 teams.

Uitslagen:

Heren

  1. Twente ’05 (Enschede) foto boven
  2. AAA BOVO (Aalten)
  3. Ormi (Epe)
  4. EVV (Elburg)

Dames

 1. Langhenkel Orion (Doetinchem)
 2. Set Up’65 (Ootmarsum)
 3. EVV (Elburg)
 4. Blauw Wit (Oldebroek)

Jongens

 1. Libero ’99 (Dronten)
 2. Favorita (Dinxperlo)
 3. Pollux (Oldenzaal)

4. Surf (Hoevelaken)

Meisjes

 1. Set Up ’65 (Ootmarsum) foto onder
 2. D.V.O. (Hengelo gld)
 3. Hevo (Heino)
 4. Volta (Lelystad)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief