Sterk HSC’21 wint ruim bij afscheid trainer Paul Krabbe

Geplaatst op 13 mei 2012 door   ·   1 Reactie

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft het sterke seizoen afgesloten met een simpele zege op VVSB. Bij het afscheidsduel van onder andere trainer Paul Krabbe (foto) wonnen de Haaksbergenaren met 4-0. Na een matige eerste helft stelde HSC’21 na de rust orde op zaken door vier keer te scoren. Doelpunten werden gemaakt door Stefan Kraaijvanger (eigen doelpunt), Cuneyt Avsar, Stef Ottink en Cenk Uguz. Door de overwinning kroonde HSC’21 zich tot kampioen van Overijssel. Het elftal haalde van de Overijsselse topklassers de meeste punten.

De wedstrijd ontbrandde pas vlak na rust, toen VVSB-verdediger Stefan Kraaijvanger een voorzet van Cenk Uguz in eigen doel kopte. Met de voorsprong begon HSC’21 ook meer kansen te creëren. Met name Stef Ottink was gevaarlijk. Hij bediende spits Cuneyt Avsar, die de tweede HSC’21-treffer achter doelman Ronald van der Meer van VVSB schoot. De bezoekers kwamen nauwelijks meer in het stuk voor, waardoor de Haaksbergenaren uitliepen naar een grote overwinning. Rechtsbuiten Ottink bekroonde een prima seizoen nog met een knappe treffer en Cenk Uguz, die hoogstwaarschijnlijk vertrekt, kopte een corner binnen, waardoor de wedstrijd in een 4-0 overwinning eindigde. Vlak voor het einde van het duel kreeg aanvoerder Jordi Holtkamp een erewissel van trainer Paul Krabbe. De verdediger vertrekt na dit seizoen naar SVZW.

Na afloop van de wedstrijd werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers en staf. Peter Waanders (n.n.b.), Jordi van Ek (SVZW), Jordi Holtkamp (SVZW), Michael Wensing (SVZW), Jeffrey Brammer (n.n.b.), Bart de Jong (AJC), Jeroen Kiepman (trainer WVV’34) en Paul Krabbe (trainer SVZW) namen afscheid bij de Haaksbergse topklasser. Zij bekroonden, samen met de rest van de selectie, een sterk seizoen met een vijfde plaats in de zondag Topklasse en werden bovendien officieus kampioen van Overijssel. De ploeg verzamelde van alle Overijsselse topklasser de meeste punten.

HSC’21 – VVSB 4-0 (0-0)
46. Kraaijvanger (eigen doelpunt) 1-0, 58. Avsar 2-0, 61. Ottink 3-0, 78. Cenk Uguz 4-0.
HSC’21: Brammer, Sven Weustink (63. Rhebergen), Holtkamp, Wensing, Caglar Uguz (59. Stokkers), Van Ek, Nieuwboer, Cenk Uguz, Ottink, Avsar en Mirko Weustink (59. De Jong).