Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

Dubbeldam en Lansink op de bres voor Manege ‘t Hoefijzer

Geplaatst op 26 november 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Top springruiter Jeroen Dubbeldam (foto) gaat geld inzamelen voor Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer tijdens het paardensportevenement Hippisch Hengelo. De ruiter uit Weerselo vraagt aandacht voor de verwoesting van de manege van ’t Hoefijzer in Zwolle door brandstichting op 5 september. “Een ramp voor zo’n vereniging”, trekt Jeroen Dubbeldam het drama zich aan. De kantine brandde volledig uit.

Als ambassadeur van Stichting ’t Hoefijzer kon hij niet stil zitten. “Ik gooide een balletje op bij de EQ International, de organisatie van Hippisch Hengelo, en de reactie was zeer enthousiast. Tijdens de Expo Talent Sale op woensdagavond 7 december laat ik een clinic van mij veilen”, vertelt Jeroen Dubbeldam.
Collegaruiter Jos Lansink hoorde van het initiatief en sloot zich direct bij Dubbeldam aan. Ook hij stelt een clinic beschikbaar. De inzamelingsactie loopt als een rode draad door het gehele concours. Op de VIP-tafeltjes zullen machtigingsformulieren komen te liggen voor degenen die een donatie willen schenken. Vlak voordat de hoofdrubriek, de Grote Prijs, op zondagmiddag 11 december, van start gaat wordt het ingezamelde bedrag bekend gemaakt. “Ik hoop dat de kinderen op ’t Hoefijzer weer snel en onbezorgd kunnen paardrijden!”, is het doel van Dubbeldam.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief