Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Sexy

Geplaatst op 23 juni 2014 door   ·   Geen reacties

Alle vooroordelen en clichés kloppen: vrouwen hebben geen verstand van voetbal. Ze kijken in een Bavaria-jurk naar het WK terwijl ze de namen van de spelers niet eens kennen.

Ik nam de afgelopen twee wedstrijden de tijd om deze hypothese eens te testen. Ik ging zitten in een bomvol cafe met WK-scherm. Naast me zat een groepje dames.

Bloemetjes, hoedjes, konijnenoren, alles oranje. Ze keuvelden wat over wie er nu weer een kind had gekregen. De wedstrijd begon en ik dacht dat het keuvelen daarmee wel afgelopen zou zijn. Niets bleek minder waar. De dames kletsten vrolijk verder over al het moois dat het leven te bieden heeft.

Ze keken niet eens naar het enorme scherm, enkel wanneer de mannen in de kroeg een keihard JAAAAAA, OOOOEEEEH scandeerden.

Totdat één dame vroeg: wie vinden jullie nu eigenlijk de meest sexy voetballer van het Nederlands Elftal? Een hevige discussie barstte los. Ineens kwamen namen als Sneijder, Robben, Van Persie en Fer wel over de lippen.

Na lang beraad viel de keuze op ‘good old’ Kluivert, de vriendelijke lobbes naast Louis.

Het ultieme bewijs dat vrouwen geen verstand hebben van voetbal. Want de meest sexy voetballer? Dat is natuurlijk Dirk Kuijt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief