Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Alleen winst telt voor HSC’21 in ontmoeting met EDO

Geplaatst op 29 november 2014 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 fotosessie Eddy Boerhof (5)HAAKSBERGEN – Zondagmiddag komt hekkensluiter EDO langs bij topklasser HSC’21. De Haarlemse promovendus won slechts één van de dertien gespeelde wedstrijden en staat daardoor met zes punten onderaan in de topklasse zondag. Voor het wisselvalig presterende HSC’21 taak om de broodnodige punten op sportpark Groot Scholtenhagen te houden.

Het Haarlemse Eendracht Doet Overwinnen, kortweg EDO, won de seizoenouverture tegen AFC met 1-0. In de twaalf daaropvolgende duels kon geen enkele wedstrijd meer worden gewonnen. Op drie gelijke spelen na, verloor de ploeg van trainer Roy van der Mije de overige negen duels. Dus als de Haarlemmers nog een rol van betekenis willen vervullen in de topklasse, moeten er snel punten worden gepakt. De achterstand op de nummer dertien, Leonidas, bedraagt namelijk al zes punten.

Voor HSC’21 telt er zondag maar één ding en dat zijn de drie punten. De ploeg van Eddy Boerhof (foto) presteert in eigen huis redelijk goed en zal dat tegen EDO een vervolg willen geven. Helemaal gezien de stand, want de ploegen van plaats vier tot en met dertien staan slechts acht punten uit elkaar. Bij winst kan HSC’21 stijgen op de ranglijst, maar bij een nederlaag zakt de ploeg mogelijk af naar een vijftiende plek.

HSC’21 – EDO begint zondag om 14.30 uur op sportpark Groot Scholtenhagen en staat onder leiding van dhr. Thijs.     

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief