Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Niek Loohuis trainer KVV Losser

Geplaatst op 25 november 2014 door   ·   1 Reactie

Niek loohuis slLOSSER – Voormalig profvoetballer Niek Loohuis (28) wordt trainer/speler van de selectie van KVV Losser voor het seizoen 2015-2016.

Loohuis is geboren in Losser en speelde tot zijn twaalfde jaar voor  deze club. Hierna maakte hij via FC Twente en Quick’20 de overstap naar het betaalde voetbal bij SC Veendam. Ook speelde hij kort in de Eredivisie voor SC Heerenveen om daarna weer terug te keren naar SC Veendam. Na het faillissement van SC Veendam keerde Loohuis, mede vanwege een heupblessure, terug naar de amateurs. In totaal speelde hij meer dan 160 wedstrijden in het betaald voetbal. Op dit moment  speelt Loohuis bij zondaghoofdklasser Quick’20. Door blessures moet hij regelmatig wedstrijden missen. Daarnaast is Loohuis in dienst bij PEC Zwolle als jeugdtrainer. Deze laatste rol gaat hij combineren met zijn nieuwe functie als hoofdtrainer/speler bij KVV Losser.

 

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Pebe says:

    Prachtige dag voor KVV Losser. Die club heeft de laatste jaren enorme sportieve klappen gehad. Een sloot aan kwaliteitsspelers is vertrokken en de jeugdopleiding lag op de kont. Achter de schermen keihard gewerkt om de jeugd op niveau te krijgen en nu pakken ze het eerste elftal aan. Veel succes Niek !
Archief