Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Andreas David maakt overstap naar Duitse competitie

Geplaatst op 16 juli 2014 door   ·   3 Reacties

andreas david - kopieSCHUTTORF – Andreas David (foto) heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger, die afgelopen seizoenen uit kwam voor Excelsior’31, maakt de overstap naar het Duitse amateurvoetbal. David is een contract voor een seizoen overeen gekomen met FC Schüttorf’09.

‘Ik ben blij met deze overstap’, zo laat David weten. ‘In Duitsland wordt voetbal toch op een iets andere wijze gespeeld. Ik zie mogelijkheden om mijzelf hier als verdediger verder te ontwikkelen. Ik heb vanaf 1 juli met FC Schüttorf’09 meegetraind, vier keer in de week, en heb inmiddels drie oefenwedstrijden achter de rug. We hadden begin juli al een akkoord, maar uiteindelijk is het nu definitief rond gekomen.’

-later deze week een uitgebreid interview met Andreas David over zijn overstap op TwenteSport.com-

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. Gerrit says:

    Goede voetballer. Erg jammer dat hij komend seizoen niet meer te bewonderen is op De Koerbeld. Succes David!

  2. Jan Sanderman says:

    Mooie, nieuwe uitdaging voor Andreas! Vier seizoenen absoluut van grote waarde geweest voor Excelsior’31. Aam de ene kant jammer dat hij weg is, aan de andere kant was hij ook toe aan een nieuwe uitdaging, denk ik. Dat geldt even zo goed voor Excelsior’31. Daar kan een frisse wind verhelderend werken. Met Rico Wolven heeft men een uitstekende vervanger in huis gehaald. Noem het daarom een win-win situatie. Ik wens Andreas veel succes in Duitsland. Goed dat hij een mooie club gevonden heeft. Ik gun het hem van harte.

  3. peter says:

    Inderdaad, een belangrijke speler geweest voor Excelsior 31, maar persoonlijk heb ik meer moeite met het vertrek van Siemelink.
Archief