HSC’21 blijft koploper na overwinning bij AFC

Geplaatst op 11 september 2011 door   ·   Geen reacties

AMSTERDAM – HSC’21 blijft koploper in de zondagtopklasse. De promovendus won vanmiddag ook bij AFC Amsterdam. De Haaksbergenaren kwamen vrijwel direct op achterstand, maar Appie Altunbas (foto) en Koen Garritsen bezorgden hun ploeg een knappe zege.

Al na twee minuten zette Sjoerd Jens de thuisploeg op 1-0. Maar HSC rechtte nog voor de rust de rug. Appie Altunbas werkte na een klein half uur de gelijkmaker tegen de touwen. Het fundament voor de zege werd gelegd, waarna Koen Garritsen zijn ploeg drie punten bezorgde.

AFC – HSC’21 1-2 (1-1)
2. 1-0  Jens  0-1, 26. Altunbas 1-1, 72.  Garritsen 1-2