Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Peter Schulte: ‘Proberen om eens op voorsprong te komen’

Geplaatst op 26 september 2014 door   ·   Geen reacties

Sparta1ENSCHEDE – Naast de topper tussen DOS’37 en Berkum staat er nog een leuke ontmoeting op de planning in de eerste klasse. Op sportpark ‘Schreurserve’ werken Sparta Enschede en Deto zaterdag een Twentse clash af. Deto is uitstekend begonnen aan het seizoen door alle drie wedstrijden winnend af te sluiten. Voor Sparta verloopt het seizoen tot op heden wat minder rooskleurig. Met een schamel puntje staan de Enschedeërs twaalfde in competitie.

‘Uit de drie gespeelde wedstrijden hebben we een puntje gepakt, maar dat hadden meer punten kunnen zijn. Op bezoek bij FC Horst en bij DOS Kampen hebben we lang leidend gespeeld, maar stappen we puntloos van het veld. Tegen SDV Barneveld, mochten we niet klagen met het punt. Maar in beide uitwedstrijden hebben we te weinig meegenomen’ vindt trainer Peter Schulte.

‘Verder moeten we eens proberen op voorsprong te komen. Dat is nog niet gelukt dot seizoen. Als je op achterstand komt, loop je telkens achter de feiten aan.’ Op voorsprong komen ziet Schulte ook als doel in het duel met Deto. ‘Deto heeft tot op heden alle wedstrijden gewonnen en heeft een paar belangrijke jongens die een wedstrijd kunnen beslissen. Daarom zou het mooi zijn als we op voorsprong kunnen komen.’

Sparta Enschede – Deto begint zaterdag om 14:30 op sportpark ‘Schreurserve’ en staat onder leiding van dhr. Van Iersel.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief