Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Quick’20 machteloos tegen nummer drie Haaglandia

Geplaatst op 9 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Een machteloos Quick’20 leed vanmiddag de achtste nederlaag van het seizoen. Tegen Haaglandia, de nummer drie van de topklasse, werd het 1-5. Bij Quick waren Ferdi Kocoz, Kelvin Veensma, Daan van Benthem en Jacco Swier niet beschikbaar. Mede daarom was de 39-jarige Michel Lage Venterink opgetrommeld om de verdediging van de thuisclub met zijn rijke ervaring te steunen.
De ruststand was 0-2 door doelpunten van Danny de Leeuw en Umit Bektas die scoorde uit een slim steekpassje van de 37-jarige oud-prof Mourad Mghizrat.  Quick zette daar op een prima schot van Leon Lammers na niet veel tegenover.
Na de rust zette Quick wel even aan met invaller Teglat Gouriye als inspirator, maar tegenstander Haaglandia maakte zich niet echt druk om de oprispingen van de thuisclub. Sterker nog, Remon van Bochove kopte geheel vrijstaand het derde doelpunt binnen voor de club uit Rijswijk na een voorzet van links van De Leeuw. Even nog zette Quick aan om de stand nog wat draaglijker te maken. Een schot van Oldenzaler Tomas Elbersen had meer verdiend, centrale verdediger Jochem Oude Booyink kopte raak uit een corner van Bas Woesthuis en een inzet van Taner Sen werd door Haaglander Batist op de doellijn onschadelijk gemaakt. In de slotfase liepen de Zuid-Hollanders uit naar 1-5 door treffers van de invallers Abbas Bhamini en Jacky Testa La Muta. Koen Olde Monninkhof miste vervolgens nog een kans en daarmee was alles verteld over de negende wedstrijd van Quick van dit seizoen. Het wachten is op tegenstanders die ook onderin staan. De komende weken staan voor de formatie van trainer Mossing Holsteyn van dat soort cruciale duels op de rol.

Foto boven: Trainer Wiljan Mossing Holosteyn overlegt met de ervaren Michel Lage Venterink
(Foto’s Sportfoto Regio Twente)

Lage Venterink en Taner Sen (14) proberen de bal weg te werken, rechts Haaglandia-speler Sensoy

Jochem Oude Booyink (3) viert ingetogen zijn doelpunt voor de thuisclub

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief