Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Sparta Enschede maakt zich op voor eerste thuiswedstrijd

Geplaatst op 12 september 2014 door   ·   Geen reacties

daan akkermanENSCHEDE – Voor CVV Sparta Enschede staat aankomende zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan SDV Barneveld, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de hoofdklasse. Sparta Enschede gleed vorig weekend pijnlijk onderuit tijdens de seizoenouverture in Ermelo. De selectie van Peter Schulte verloor met 2-1 van FC Horst. De gasten uit Barneveld speelden gelijk tegen ASC Nieuwland. ‘Door hard te werken, gaan we proberen de punten op het eigen sportpark proberen te houden, maar dat gaat niet gemakkelijk worden’, aldus spits Daan Akkerman (archieffoto).

Aangezien de Barnevelders nieuw zijn in de eerste klasse is het lastig in te schatten op wat voor een niveau SDVB zit. ‘Ik heb begrepen dat Barneveld aan kwaliteit heeft ingeleverd, maar dat zegt niet zoveel. Ik verwacht dat zij beter zijn dan ons. Wedstrijden tegen (ex-)hoofdklassers hebben dit seizoen sowieso nog niet veel opgeleverd. Want tegen Rigtersbleek en WHC hebben we ook verloren’ stelt Akkerman vast. ‘Maar we hebben op Erik Wassens na een fitte selectie, dus als we op een goed resultaat vertrouwen, hard werken met elkaar, dan gaan we kijken of we de punten in eigen huis kunnen houden.’

Sparta Enschede – SDV Barneveld begint zaterdag om 14:30 op Sportpark Schreurserve en staat onder leiding van Dhr. Ten Brake.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief