Dinsdag 23 juli 2024
Twentesport

Theo Vonk per direct trainer van derde klasser Vogido

Geplaatst op 7 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Theo Vonk slENSCHEDE – Theo Vonk (foto) gaat met onmiddellijke ingang de selectie van Vogido trainen. De Enschedese derde klasser had een vacature die ontstaan was toen de club de trainer op non-actief stelde wegens ontoelaatbaar gedrag ten opzichte van enkele spelers. Het onderzoek naar dit voorval loopt nog. Oud-prof Tjalling Dilling nam de honneurs waar. Vandaag werd bekend dat voormalig prof-trainer Theo Vonk (66) de selectie tot het eind van het lopende seizoen zal trainen en coachen. Vonk zat sinds begin vorig seizoen, toen hij ontslag nam bij Sportclub Enschede, zonder club. ‘Ik ben blij dat ik Vogido kan helpen’, zegt hij. ‘Ik zie goede mogelijkheden om een goed seizoen te draaien bij deze club. Ook onder de a-jeugd die ik onlangs zag spelen, zitten enkele talentvolle spelers.’

Vogido staat momenteel op de derde plaats in de derde klasse A met negen punten uit vier wedstrijden, één punt minder dan de koplopers DSVD en De Tubanters.
Vonk was eerder trainer van diverse profclubs zoals zes jaar bij FC Twente en een jaar bij Heracles, maar ook was hij trainer van FC Groningen, AZ, Roda JC en het Spaanse FC Burgos.

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief