Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Marco Behrens schuift bij FC Twente door naar plek Jan van Halst

Geplaatst op 7 november 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Marco Behrens is bij FC Twente benoemd tot opvolger van Jan van Halst als manager commerciële zaken. Behrens vervulde de afgelopen negen jaren bij FC Twente diverse commerciële functies en bekleedde sinds 1 juli 2008 de functie van hoofd sales, zo meldt de website van de club. 

Het managementteam van FC Twente wordt uitgebreid met André Kooij als manager marketing & communicatie. Kooij is reeds zeven jaar op vrijwillige basis nauw betrokken bij FC Twente als marketingadviseur. Hij was in dienst van Wegener, het mediabedrijf waarvan Twente-voorzitter Joop Munsterman directeur was. Sinds 1 mei is Kooij in dienst getreden bij FC Twente als hoofd marketing & communicatie. De dagelijkse leiding van de club ziet er nu als volgt uit:
Joop Munsterman is voorzitter van de Raad van Commissarissen en tevens algemeen directeur van FC Twente. Manager finance & control is Gert-Jan Nijweide, manager operationele zaken is Eugenio Porcu, manager technische zaken is Co Adriaanse en technisch manager is Cees Lok.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief