Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Jong Heracles Almelo: plaats in B-ronde door zege in Sittard

Geplaatst op 24 november 2014 door   ·   Geen reacties

Heracles-logo-540x40112SITTARD – Jong Heracles Almelo heeft zich door de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard winnend af te sluiten geplaatst voor de B-Ronde van het beloftenvoetbal.

Na tien speelrondes wordt de Beloftencompetitie opnieuw ingedeeld. Daarbij gaan de beste twee ploegen uit de poules van vijf of zes clubs naar de kampioensronde. De twee ploegen daaronder naar de B-ronde en de onderste teams naar de C-ronde. Voor de Almeloërs stond er in Sittard dus wat op het spel, want Heracles was met Go Ahead Eagles in een strijd om plaats vier verwikkeld.

Het was uiteindelijk Heracles Almelo dat vierde werd, achter Vitesse, AZ en FC Utrecht, maar voor Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard. Dat gebeurde doordat Go Ahead in Utrecht bleef steken op 3-3, terwijl Heracles een 1-4 overwinning behaalde. De Almeloërs kwamen nog wel op achterstand, maar herstelden zich prima. Denni Avdic scoorde na een half uur uit een penalty de 1-1. Na rust zorgden Edwin Gyasi en Daan Rienstra (twee keer) er met hun doelpunten voor dat het 1-4 werd.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief