Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

NEC-Heracles 2-1 (2-1) – Analyse door Erik van Rossum

Geplaatst op 27 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

‘Heracles speelde in het eerste kwartier bar slecht. Ik zou het zelfs kinderlijk willen noemen zoals de verdediging speelde. NEC kreeg veel te veel ruimte, de verdedigers van Heracles lieten er hun tegenstanders gemakkelijk langs gaan en lieten hen te gemakkelijk voorzetten geven. Als ik dat vroeger zo had gedaan, was ik gelijk gewisseld.
Maar een kwartier voor de rust liet Heracles zien dat het voetballen kan. NEC kwam er niet meer aan te pas, een doelpunt hing in de lucht en viel inderdaad door Plet. Everton zal nooit meer zo’n kans krijgen als na een heel fraaie actie van Armenteros.

Ik geef een 7 voor de amusementwaarde. Het was spannend. In het eerste kwartier stond iedereen op de banken.

Ik vond Babos goed spelen Platje ook maar Arementeros was voor mij de Man of the Match. Hij zette zes man voor aap, gaf een paar mooie steekballetjes. Ik vond hem eruit springen.
Die Vejinovic kan ook heel goed ballen, hoewel hij ook wel eens een bal verkeerd afgeeft. Hij krijgt een ster, Armenteros ook en verder Quansah en Overtoom. Ook dat zijn heel sterke spelers.’

NEC-Heracles 2-1 (2-1)
Toeschouwers 12.200
Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük
Scoreverloop: 3. 1-0 Schone, 9. 2-0 Van der Velden, 45. 2-1 Plet
Amusementswaarde: 7
Man van de wedstrijd: Samuel Armenteros
Sterren: Armenteros, Quansah, Overtoom en Vejinovic allen 1 ster
Opstellingen:
NEC: Babos; Grootfaam, Van Eijden, Nuytinck, Amieux; Van der Velden, Schøne (69. Foor), Koolwijk;  George, Platje,  Nijland (63.  Latupeirissa).
Heracles Almelo: Pasveer;  Breukers,  Rienstra, Van der Linden (88. Douglas), Looms;  Quansah (69. Duarte),  Overtoom, Vejinovic;  Armenteros, Plet, Everton.

(rapporteur Erik van Rossum is oud-profvoetballer van oa NEC en FC Twente)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief