Zaterdag 13 april 2024
Twentesport

Ondanks regen toch duizenden bezoekers op open dag Heracles

Geplaatst op 24 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Niet elke activiteit kon doorgang vinden vanwege het slechte weer. Toch hebben duizenden mensen de open dag van Heracles Almelo bezocht. Vorig seizoen had de club in een zonnige entourage weliswaar meer bezoekers, vanmiddag waren ruim 4.000 supporters getuige van de spelerspresentatie.

Dat laatste was overigens ook het hoogtepunt van de dag. Terwijl alle spelers stuk voor stuk, onder leiding van voorzitter Jan Smit, de rode loper betraden, werden de nieuwelingen op traditionele Griekse wijze met een strijdkar richting de middenstip gereden. De presentatie werd kracht bijgestaan door knallend vuurwerk.

Smit, zoals gebruikelijk spreekstalmeester bij het verwelkomen en het afscheid nemen van spelers, gaf ook de voetballers het woord. Dat ging vanzelfsprekend gepaard met de nodige dolletjes. ‘Kwame, wat gaan we dit seizoen doen?’, vroeg de preses, waarop Quansah met een knipoog, maar tevens onder luid gejuich, antwoordde: ‘Kampioen worden!’ Peter Bosz, eveneens een tikje komisch gestemd, zat met zijn uitspraak over de play-offs dichter bij de realiteit. ‘Tot nu toe was het “net niet”, laten we er nu voor zorgen dat het “net wel” wordt.’

(Foto’s Bert Letteboer)


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief