Dinsdag 7 april 2020
Twentesport

Boschker

Geplaatst op 16 februari 2020 door   ·   Geen reacties

Wout Brama is weer in genade aangenomen bij FC Twente. Ik ken Brama helemaal niet goed, hij lijkt mij niet onsympathiek, maar als laatste speler die het kampioenschap nog bewust heeft meegemaakt, vermoedde hij een streepje voor te hebben binnen de club. En hij ging lopen etteren als hij tijdens een wedstrijd op de bank of op de tribune plaats moest nemen. Niet fijn.

Er is van de week een gesprek geweest tussen FC Twente en een deel van de aanhang dat baalt van de gang van zaken, baalt van de positie op de ranglijst, baalt van het slechte voetbal.
Sander Boschker hield vroeger (niet onverdienstelijk) ballen tegen (696 wedstrijden voor FC Twente) en tegenwoordig schijnt hij deel uit te maken van de technische staf. Boschker vertelt in dat gesprek met boze supporters wat voor een waardeloze kwibus Brama is. Die hebben dus nog samengespeeld… Brama en Boschker. Nou is praten nooit een grote hobby geweest van Boschker. Hij kon redelijk keepen, heeft daar verhoudingsgewijs veel geld mee verdiend, maar was geen absolute top. De provinciaal is zelfs nog naar Ajax geweest waar hij halverwege zijn contract bijkans huilend naar het oosten vluchtte.

Het gesprek (afgelopen week) van de technische staf met de supporters is door waarschijnlijk een supporter opgenomen. We hebben er dus allemaal kennis van kunnen nemen. En hoe nu verder? Brama is van ellende afgelopen weekend maar weer in de selectie opgenomen, kwam niet aan spelen toen, maar dat hoefde niet, want ongedachte krachten overwonnen AZ.

Maar ik ben nieuwsgierig hoe dat nu verder gaat met Brama en Bosker. Kijken die elkaar niet meer aan? Ik weet nou in elk geval hoe je over me denkt, heeft Brama wellicht tegen Bosker gezegd. Toch fijn, want je zegt normaal gesproken bijna nooit wat. En als Bosker Brama gaat vertellen hoe hij de bal het beste kan aannemen, of wanneer hij diep moet gaan of moet passen, doet Brama dan net of hij gek is…

De volgende rel is overigens aanstaande. Ik zag dit weekeinde dat de supporters het nu op Ted van Leeuwen hebben gemunt. Raar. Ted past voortreffelijk bij de club. Ook geen prater!

Jan Medendorp

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief