Donderdag 18 april 2024

Heracles niet tevreden met gelijkspel tegen FC Utrecht

Geplaatst op 7 december 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Het gelijke spel van Heracles tegen FC Utrecht leverde na afloop van de wedstrijd ontevreden reacties van spelers en trainer op. Voornamelijk door de goede tweede helft voelde het gelijkspel als verlies. Enkele reacties op een rijtje.

Heracles schoot in totaal liefst vier keer op de paal of lat. Onder andere Geoffrey Castillion was ongelukkig in de afwerking. Een keihard schot van hem raakte lat en paal, maar trof geen doel. ‘Het was een beetje ongelukkig’, erkent de aanvaller na de wedstrijd. ‘Het is heel zuur dat we hier niet winnen. We begonnen goed aan de wedstrijd en maakten ook de 1-0, maar na de treffer van FC Utrecht zakten we iets terug. In de tweede helft waren we echter oppermachtig en hadden we de winst moeten opeisen.’

Everton, een andere aanvaller, was met een mooie voorzet verantwoordelijk voor de assist op de openingstreffer op Lerin Duarte. Met die bal was de Braziliaan wel tevreden, maar met het resultaat niet. ‘FC Utrecht zal blij zijn met het punt’, denkt de linksbuiten. ‘De tweede helft was van onze kant erg sterk. Jammer dat we dat niet konden belonen met een overwinning, want om eerlijk te zijn voelt dit als een verlies.’

Coach Peter Bosz had na afloop van de wedstrijd de lachers op zijn hand, door te refereren aan de wedstrijd van komend weekend. Dan gaat de ploeg op bezoek bij FC Twente. ‘Als we de punten hier niet pakken moeten we dat volgende week maar doen. Tegen wie spelen we dan’, vroeg de coach zich hardop af. ‘Maar liever had ik de punten vandaag gewoon hier gehaald, want deze wedstrijd hadden we absoluut moeten winnen.’