Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Lage Venterink (39) terug bij Quick

Geplaatst op 8 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Na een rumoerige week waarin de streekderby tegen HSC’21 werd verloren en doelman Kostas Moissis onverwacht zijn lidmaatschap opzegde, treedt Quick ’20 zondag thuis aan tegen Haaglandia. Michel Lage Venterink (foto) maakt zijn rentree.

De Oldenzaalse topklasser kent een moeizame seizoensstart met slechts één overwinning in de eerste acht wedstrijden. Quick staat met drie punten op de zestiende en laatste plaats. Het ontvangt met Haaglandia de nummer vijf van de ranglijst, de Hagenaars hebben na acht wedstrijden vijftien punten.
Quick verloor zijn vorige wedstrijd tegen HSC met 3-2 ondanks het feit dat de ploeg in de eerste helft een 2-0 voorsprong nam. Of de ploeg deze mentale tik goed heeft weten te verwerken, zal moeten blijken tegen Haaglandia dat afgelopen weekend met 2-1 won van WKE.

Bij Quick zien we dus de terugkeer van een oudgediende, de 39-jarige verdediger Michel Lage Ventink zal zijn rentree maken. Lage Ventink was na het afgelopen seizoen gestopt, maar door diverse blessures en schorsingen keert hij op verzoek van trainer Wiljan Mossing Holsteyn terug in de Oldenzaalse hoofdmacht. Intussen wordt naarstig gezocht naar een keeper en bekeek de club of een terugkeer van oudgediende Mark Averdijk mogelijk is, die inmiddels in een lager elftal speelt bij zijn oude club Rood Zwart.

De wedstrijd Quick ’20 – Haaglandia wordt zondag gespeeld op sportpark Vondersweijde, de aftrap is om 14u.

(Foto sportfoto-regio Twente)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief