Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Heracles Almelo neemt in stijl afscheid van vertrekkende spelers

Geplaatst op 21 mei 2014 door   ·   Geen reacties

5z7t3478ALMELO – Heracles Almelo heeft met een speciale wedstrijd afscheid genomen van dertien vertrekkende spelers. Het duel stond in het teken van het vertrek van Kwame Quansah en Remko Pasveer, die beiden een team aanvoerden, waarin diverse Heraclieden uit het recente verleden vertegenwoordigd waren.

De spelers Mathias Schamp, Ninos Gouriye, Jens Jurn Streutker, Christian Dorda, Joey Belterman, Leon van Dijk, Matthew Amoah, Mikhail Rosheuvel, Mark Uth, Lerin Duarte, Ben Rienstra, Remko Pasveer en Kwame Quansah waren de spelers waar afscheid van genomen werd. Om met name het vertrek van oudgedienden Remko Pasveer en Kwame Quansah luister bij te zetten, waren tal van oud spelers uitgenodigd om in een onderling duel nog een keer hun kunsten aan het massaal aanwezige publiek te laten zien.

Het leverde een leuk duel op, waar buiten de spelers van afgelopen seizoen ook oud-Heraclieden van naam  als Martin Pieckenhagen, Nico-Jan Hoogma, Hendrie Krüzen, Everton en Ricky van de Bergh in actie kwamen. Het publiek vermaakte zich uitstekend en zag uiteindelijk het team van Quansah een ruime 7-1 overwinning behalen.

In de laatste fase van het duel verlieten beide hoofdrolspelers op de schouders van hun ploeggenoten het veld. Daarmee kwam er niet alleen een einde aan het afscheidsduel, maar zeker ook aan een tijdperk Heracles Almelo geschiedenis.

Team Kwame – Team Remko 7-1 (3-1)
9. Amoah 1-0, 16. Fledderus 1-1, 24. Tamerus 2-1, 46 3-1 Tamerus, 52. Schilder 4-1, 53. Quansah 5-1, Quansah 6-1, 64. Sluijter 7-1
Selectie Team Kwame: Quansah, Pieckenhagen, Hoogma, Reekers, Smit, Sluijter, Gilissen, Tamerus, Buikema, Jansen, Schilder, Belterman, Amoah, Krüzen, Leurink, De Vries.
Selectie Team Remko: Pasveer, Maas, Michalke, Van den Bergh, Van der Linden, Overtoom, Duarte, Fledderus, Everton, Streutker, Dorda, Van Dijk, Rosheuvel, Uth, Riemstra, Telgenkamp.

Foto: Nico-Jan Hoogma duelleert met Everton (wit shirt). Rechts Hendrie Krüzen, links Thijs Sluiter.
(foto René Hummel)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief