Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Heraclied Van Dijk doet mee aan The Voice of Holland

Geplaatst op 21 mei 2014 door   ·   Geen reacties

5z7t3885ALMELO – Heracles Almelo speler Leon van Dijk mag meedoen aan de Blind Audition van The Voice of Holland. Dat maakte Jamai Loman, zanger en musicalster, woensdagavond bekend na afloop van de afscheidswedstrijd, waarin onder andere Van Dijk afscheid nam bij de Almelose club.

Hoewel Van Dijk tijdens de wedstrijd al had gezien dat Loman met een cameraploeg op hem stond te wachten, toonde hij zich toch blij verrast. ‘Ik had al aan twee voorrondes meegedaan en hoorde vandaag de uitslag. Eigenlijk zing ik gewoon uit liefhebberij, zonder er al te serieus mee te zijn. Ik was dan ook verbaasd toen ik hoorde dat ik auditie mocht doen. Achteraf bleek mijn zus me opgegeven te hebben. Ik wilde haar niet teleurstellen en heb dus inderdaad auditie gedaan.’

Tot dusver waren de zangkunsten van Van Dijk eigenlijk alleen bekend bij zijn ploeggenoten, maar daar lijkt nu verandering in te komen. ‘Ik zing wel eens wat tijdens een trainingskamp’, blijft de vertrekkende verdediger, die nog niet weet waar hij komend seizoen zal spelen, bescheiden. Tijdens de auditie zong Van Dijk Perfect van de zangeres Pink en daarnaast een nummer van Andrea Bocelli.

Hoewel Van Dijk na afloop van de huldiging van de vertrekkende spelers werd overstelpt door verzoekjes om kaarten van zijn ploeggenoten, die dolgraag aanwezig willen zijn bij de opname, blijft de zingende voetballer er zelf heel kalm onder. ‘Dit is heel leuk, maar voorlopig richt ik me gewoon op de voetballerij. Dat is waar ik in verder wil.’ Daarmee lijkt het muzikale avontuur slechts een leuk uitstapje tijdens de zomerperiode, al zou het zomaar kunnen dat de komende maanden toch zal blijken dat in de Heraclied wel degelijk een groot zangtalent schuil gaat.

 Foto: Leon van Dijk wordt verrast door Jamai Loman (Foto: Renè Hummel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief