Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Schenkeveld terug bij gretig Heracles

Geplaatst op 26 september 2014 door   ·   Geen reacties

375x250 - hoa - CF4A0324 schenkeveldALMELO – Heracles maakt zich na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag alweer op voor de volgende krachtmeting. PEC Zwolle ontvangt de ploeg uit Almelo zaterdagavond. Trainer John Stegeman meldde vandaag dat hij alleen spelers op wil stellen die honderd procent fit zijn. Bart Schenkeveld (foto) kan hij weer inzetten. De verdediger is verlost van de hamstringklachten die hem een paar dagen parten hebben gespeeld. Denni Avdic, Rick Hemmink (beiden knie), Dario Vujicevic (voet) en Bram Castro (jukbeen) zijn zeker niet inzetbaar. Wout Weghorst trainde vrijdagmorgen niet mee uit voorzorg, maar kan wel spelen tegen PEC.

‘We zijn qua fitheid redelijk uit de bekerwedstrijd van woensdag gekomen’, aldus Stegeman  ‘De schade lijkt mee te vallen. We kijken morgen wie er speelklaar is. De tweede dag na de wedstrijd, zijn er altijd wel wat kleine pijntjes. Ik vind dat onze groep een gretige indruk maakt. De spelers willen heel graag, soms misschien wel te graag. Hopelijk werkt de overwinning op HBS mee aan betere resultaten. Het geeft in elk geval een positief gevoel richting het duel met PEC. We gaan zoveel mogelijk ons eigen spel spelen, uiteraard wel rekening houdend met de tegenstander. PEC speelt thuis altijd aanvallend, ze hebben veel voetballend vermogen. Daar moeten wij de juiste dingen tegenover zetten’, aldus de debuterende hoofdtrainer.

Tegenstander PEC staat op de derde plaats met 12 punten uit zes wedstrijden en kende met oa drie overwinningen op eigen veld een flitsende seizoensstart. De laatste week lijkt het wat stroever te gaan met het spel van de Zwollenaren. Zo was de bekerwedstrijd tegen FC Oss (3-2 zege) geen beste vertoning van PEC-zijde. Coach Ron Jans heeft de beschikking over een nagenoeg fitte selectie. Hij mist alleen Lukoki vanwege een knieblessure.
Opstelling: Hahn; Van Polen, Van der Werff, Broerse, Van Hintum; Lam, Rienstra; Saymak, Drost, Thomas; Necid.

(Foto: Herman Oude Alink)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief