Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Te Stroet beste veldrijder in Vorden

Geplaatst op 23 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

VORDEN – Na Hardenberg gisteren togen de veldrijders in het bekende GOW-circuit vandaag naar Vorden. Rens te Stroet uit het naburige Keijenborg, die bij de formatie Jo Piels een prima wegseizoen draaide, blijkt ook in het veld goed uit de voeten te kunnen. De 22-jarige renner won de cross bij de eliterenners en beloften die tegelijk reden met de amateurs. Maar ook hen was hij te snel af. De amateurs Atse ten Brinke (Lichtenvoorde), Erik van Laar (Apeldoorn) en Riny Pley (Wierden) volgden Te Stroet.
Brian van Rhee kan bij de junioren terugkijken op een prima weekend. De Nijverdaller won gisteren in Hardenberg en vandaag dus in Vorden, waar Daan Schouten (Almelo) als tweede finishte en Rayner Hofhuis uit Albergen als vierde.

Verdere uitslagen in Vorden.
Nieuwelingen: 1. Robbert Wagenmaker (?), 2. Nordin Hudepohl (Oldenzaal), 3. Rick Braamhaar (Rijssen).
Vrouwen: 1. Annet Eendhuizen (Hengelo), 2. Daisy vd Aa (Losser).
Masters 40+: 1. John Zennipman (Zutphen), 4. Gerard Hofhuis (Volthe).
Masters 50+: 1. Rudie Weustink (Denekamp), 2. Hennie Engbers (Enschede)

Sophie de Boer (foto) uit Enschede reed in Tabor (Tsjechië) de wereldbekerwedstrijd. De Enschedese werd tiende op 1.31 van winnares Katarina Nash uit Tsjechië. Daphny van den Brand was de beste Nederlandse. Ze werd tweede op zes seconden. Arenda Grimberg (Almelo) eindigde als elfde op 1.37 en Annefleur Kalvenhaar uit Wierden als 27ste op 3.30.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief