Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Pollux blijft ook de komende seizoenen actief in de DELA-league

Geplaatst op 14 juli 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De volleybalvereniging Pollux in Oldenzaal heeft met het werven van enkele nieuwe sponsors en maatschappelijke partners, weten te voorkomen dat het topvolleybal voorgoed uit Oldenzaal én Twente zou verdwijnen. Sponsors en maatschappelijke partners, die zich voor een langere periode aan Pollux willen verbinden, hebben buitengewoon enthousiast gereageerd op de ambitieuze plannen die Pollux Oldenzaal de afgelopen maanden heeft ontwikkeld. Deze plannen behelzen de sterke verbreding van de maatschappelijke, sociale, economische en educatieve positie die Pollux wil gaan innemen.

De maatschappelijke partners zijn ‘De Groot’ Vroomshoop, ‘VerzuimReductie’ Hengelo, ‘Blend & Better Expert Mediapartners’ Enschede en ‘WBO Wonen’ Oldenzaal. Met name met WBO Wonen is gekeken naar de bijdrage die Pollux kan leveren op maatschappelijk en sociaal gebied.

Op 12 september geeft Pollux een presentatie van de nieuwe visie, missie en doelstelling en van de sportieve stand van zaken. Ook wordt dan de nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief