Dinsdag 30 april 2024
Twentesport

Eurosped met de voeten op de grond; Set Up’55 wint wél

Geplaatst op 4 december 2016 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

ALMELO/OOTMARSUM – Het eerste vrouwenteam van de volleybalclub Eurosped in Almelo staat weer met beide benen op de grond, want werd dit weekend in Sliedrecht naar een kansloze nederlaag gespeeld. De volleybalsters van Set Up’65 uit Ootmarsum wonnen wel, ook uit, zij het met veel pijn en moeite in een enerverende vijfsetter.

Eurosped was na een reeks eclatante overwinningen vergeten wat strijd op het randje is en werd door Sliedrecht Sport van de vloer gemept. Tegen de koploper kwam de ploeg van trainer Jan Berendsen er geen set en eigenlijk geen moment aan te pas. In de eerste set was er nog een beetje hoop, maar Sliedrecht won met 25-22 en daarna met 25-11 en 25-14.

Set Up’65 deed het beter en won de uitwedstrijd bij Flynth Flamingo’s, maar had wel vijf sets nodig. Het was dan ook meer spannend dan goed, maar wél spectaculair. Na de eerste set te hebben gewonnen (19-25) gingen de tweede en de derde met 25-22 en 25-21 verloren. De vierde set wist Set Up’65 met veel moeite in een tiebreak te winnen en het zinderende karwei werd in het vijfde part afgemaakt met een duidelijk 3-15.

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief