Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Apollo 8 komt net tekort in thriller in en tegen Sliedrecht

Geplaatst op 4 december 2023 door   ·   Geen reacties

SLIEDRECHT/BORNE – Het vrouwenteam van de Bornse volleybalclub Apollo 8 heeft de uitwedstrijd bij  Sliedrecht  Sport met 3-2 verloren. Het was als verwacht een spannende pot, die alle kanten op kon. De teams waren  in sporthal De Basis goed tegen elkaar opgewassen, waarbij Sliedrecht uiteindelijk spekkoper was.

De thuisploeg trok in een wedstrijd die alle kanten op kon aan het langste won met 25-23, 23-25, 25-17, 20-25, 19-17. Volgens trainer/coach Bart Oosting was uiteraard teleurgesteld, maar kon wedstrijd en uitslag ook positief duiden, want het was van beide ploegen volgens hem een knappe prestatie, met reclame voor de volleybalsport op hoog niveau.

Volgens trainer/coach Bart Oosting hield zijn team een punt over aan de uitwedstrijd tegen directe concurrent. ‘Wisselvalligheid kenmerkte de wedstrijd’, analyseert hij.’  In de eerste set hadden wij halverwege de set een riante voorsprong van vijf punten’, blikt hij terug. ‘ Toch was het Sliedrecht die met de winst aan de haal ging. In de tweede set was dit precies andersom. In de vierde set leken wij de wedstrijd vroegtijdig weg te geven, maar we knokten ons met veel beleving en energie goed terug in de set en wedstrijd. In de vijfde namen we een 8-4 voorsprong, maar we wisten het ondanks de voorsprong en later twee matchpoints niet over de streep te trekken.’

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief