Maandag 20 mei 2024
Twentesport

Magazine

TwenteSport_cover_2014_nr.1 373x477TwenteSport 

WK special

 

De WK-special van Twentesport Magazine is uit! De enige sportglossy van Twente, vanaf nu te koop in vrijwel alle regionale boekhandels, staat boordevol interessante verhalen die gerelateerd zijn aan het WK voetbal in Brazilië. Vanzelfsprekend is er ruime aandacht voor de man die misschien wel de finale in Rio de Janeiro leidt, Bjorn Kuipers, en voor de ‘Twentse’ internationals die Oranje het leven zuur willen maken – FC Twente-middenvelder Felipe Gutiérrez namens Chili en Heracllied Jason Davidson namens Australië.

Maar er is veel meer. Zo blikken onder meer Simon Cziommer, Shadrach Eghan en Chris de Witte vooruit op de kansen van hun geboorteland. En zijn er verhalen met de ervaren WK-ganger Henk Kesler en de Braziliaan Allessandro Schoenmaker, de scheidend fysiektrainer van FC Twente.

Toch zou Twentesport Magazine Twentesport Magazine niet zijn wanneer er niet ook veel aandacht zou worden geschonken aan andere evenementen en sporten. Dus zijn er mooie interviews te lezen met Tour de France-deelnemer Tom Veelers en ex-topzwemmer Job Kienhuis en de Oldenzaalse topsportfamilie Roord. Aangevuld met een keur aan fraaie brieven, columns en rubrieken levert zulks een parel van een magazine op, een mooie gids voor een heerlijke zomer.

Het magazine ligt overal in de regio in de winkel en is te downloaden via de Magzine-app of via magzine.nu!

 

Laatste berichten