Ten Kate nog altijd snel op halve marathon

Geplaatst op 6 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

DALFSEN – De jaarlijkse halve marathon in Dalfsen, georganiseerd door de schaatsvereniging Stokvisdennen, leverde Enschedeër Marti ten Kate (foto) een derde plaats op in de categorie Mannen boven de 50 jaar. De atleet van Tion liep 1.18.48 over de ruim 21 km. De Belg van den Broek was van alle lopers de snelste man met 1.09.05. Rob Detert Oude Weme werd vierde in 1,11.02 en Hengeloër Casper Koelma veertiende in 1.16.47.

Bij de tien kilometer kwam Dennis de Vries (Hengel0) als achtste binnen in 35.55. Johan van de Dennen uit Enschede finishte vier seconden later als negende.  Milco Driessen uit Nieuwegein won deze afstand in 31.56.
De vijf km tenslotte leverde een tweede plek op voor Falco Olivier uit Enschede met een tijd van 16.35. Hilco Huisjes uit Daarlerveen werd achtste in 17.48. Winnaar van deze afstand was triatleet Kars Eijsink uit Balkbrug. Hij liep de 5 km in 15.50.