Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Nieuw BMW voor autocoureur Martijn Tijhof

Geplaatst op 28 april 2012 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Autocoureur Martijn Tijhof uit Wierden krijgt dit seizoen de beschikking over een nieuwe auto. De BMW 135 I wordt ingeruild voor een BMW M-3 GT4. De nieuwe auto verschilt in meerdere opzichten  van  de BMW 135 I. Zo bezit hij meer PK’s (ca. 440-450), heeft het een grotere tankinhoud (110-120 Liter) en heeft het een sequentiële versnellingsbak.

‘Deze auto is meer dan mijn vorige geschikt voor langere afstandswedstrijden’, aldus  de pas 20-jarige coureur uit Wierden in een persbericht.  ‘Op verzoek van Musch Motorsport uit Ossendrecht heb ik deze overstap gemaakt. Dit jaar zal het DNRT niet meer de belangrijkste competitie voor mij zijn, maar gaan we daarnaast ook grotere internationale evenementen rijden. Dit is een ideaal vervolg op het afgelopen racejaar. ‘

Musch Motersport is voornemens samen met Martijn deel te nemen  aan de 24 uren van Spa, Barcelona en Dubai, samen met collega coureur en leermeester Michel Schaap. Een ander groot evenement dat op de racekalender staat zijn de Gamma Racing Days op het circuit van Assen, altijd goed voorminimaal  40.000 toeschouwers. Martijn zal daar uitkomen in de supersport divisie. En een uitstekend gelegenheid voor sponsoren en supporters om van dichtbij kennis te maken met de autosport en het team waarvoor Martijn Tijhof rijdt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief