Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Eerste winst van seizoen voor mannenteam van EHV

Geplaatst op 1 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De hockeyers van EHV hebben vandaag hun eerste overwinning van het seizoen in de eerste klasse behaald door met 4-1 te winnen van Fletiomare.

Fletiomare gaf in de eerste helft aardig partij (1-1), maar werd na rust door drie fraaie velddoelpunten ruim verslagen. De gasten uit Vleuten kwamen op 0-1 door een benutte strafcorner, waarna Wouter Nederhand een lange solo doeltreffend afrondde (1-1). De tweede helft verliep aanzienlijk eenzijdiger en was voor de neutrale toeschouwer ook mooier om te zien. Vlotte combinaties leidden tot doelpunten van achtereenvolgens Wouter Mosman, Marnix Brands en Jordy Bakker.

Trainer-coach Gerard Alblas had na afloop gemengde gevoelens: ‘Natuurlijk ben ik blij met deze drie punten, maar op een paar andere punten heb ik wel wat aan te merken. Foute aannames, dom balverlies, we maken het onszelf daardoor onondig moeilijk en vergeten dan ook nog vaak te repareren. Maar, eerlijk is eerlijk, de doelpunten waren een lust voor het oog en daarvoor heb ik de mannen ook uitgebreid gecomplimenteerd.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief