Heren EHV winnen ruim van zwak Leeuwarden

Geplaatst op 15 april 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Na vier achtereenvolgende nederlagen wisten de heren van EHV zondag eindelijk weer eens te winnen. Het gebeurde thuis tegen Leeuwarden, een van de zwakkere broeders in de tweede klasse. Tim van Dun opende de score en Tom Grobben maakte de 2-1 nadat Leeuwarden uit een strafcorner voor de gelijkmaker had getekend. Joost Hoff bezorgde EHV met een prachtige treffer (lage back hand na een lange solo) een 3-1 voorsprong bij de rust.

In de tweede helft leek Tim Lunter met een strakke schuiver de wedstrijd te beslissen (4-1) en toen Tim Horstink zijn eerste strafcorner ietwat gelukkig binnensleepte (5-1) gaf niemand meer een cent voor de kansen van Leeuwarden. Des te verrassender waren de twee goals die de 5-3 tussenstand op het scorebord brachten. Tim Lunter maakte tien minuten voor tijd aan alle eventuele onzekerheid een einde door spijkerhard de 6-3 binnen te jassen.