Dinsdag 23 april 2024

Hockeyers EHV laatste na thuisnederlaag tegen Upward

Geplaatst op 19 november 2017 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De hockeyers van EHV hebben zondag in de eerste klasse thuis met 3-6 verloren van het Arnhemse Upward, waardoor ze naar de laatste plaats op de ranglijst zijn gezakt.

Het was niet de eerste keer dit seizoen dat de thuisploeg twee totaal verschillende helften in een wedstrijd speelde. Voor rust was EHV heer en meester, hoewel het nog wel tegen de 0-1 aanliep. Pim Bonder, Luuk Timmerman en Tim Horstink bepaalden de ruststand op 3-1 en dat was geenszins geflatteerd. De coach van Upward beweerde na afloop dat het voor hetzelfde geld 4-1 of 5-1 had kunnen zijn en dat zijn team dan geen enkele kans meer had gehad.

Nu profiteerden de mannen uit Arnhem van de gewoonte dat EHV slecht uit de kleedkamer komt: binnen twee minuten was het 3-2, de 3-3 viel niet lang daarna en uiteindelijk stond er zelfs 3-6 op het scorebord.

Trainer-coach Gerard Alblas: ‘De eerste helft speelden we prachtig hockey, waarbij iedereen plezier had. Na rust viel alles weg: concentratie, inzet, bezieling, niets bleef over en dan heeft Upward wel de kwaliteiten om daar optimaal van te profiteren. De overwinning was op zich verdiend, maar we hebben het zelf veel te makkelijk weggegeven.’