Zaterdag 25 januari 2020
Twentesport

Ceriel Klein Kromhof op het podium in Rhenen

Geplaatst op 30 mei 2014 door   ·   Geen reacties

RHENEN –  Motorcrosser Ceriel Klein Kromhof (foto) ceriel klein kromhofvan het HSF Logistics Motorsport Team is in de vijfde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Rhenen op het podium geëindigd. In de eerste manche reed hij tot in de laatste ronde aan de leiding, maar maakte toen een fout en werd gepasseerd. Teleurgesteld kwam hij op een tweede plaats over de finish. In de tweede manche reed hij op een derde plaats toen hij met Shaun Simpson in aanraking kwam en viel. Hierbij beschadigde zijn uitlaat en dit had tot gevolg dat zijn motor vermogen verloor. De Daarlervener knokte door en wist er nog een zevende plaats uit te slepen.

Met een tweede en een zevende plaats in de manches eindigde Klein Kromhof op de derde plaats in het dagklassement. Marc de Reuver (Amstelveen) won beide manches. De Brit Shaun Simpson werd tweede. Rick Satink uit Hengevelde kwam eveneens goed mee in Rhenen en eindigde respectievelijk als achtste en vierde. Satink kwam daardoor in het dagklassement uit op de vierde plaats.

In de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap bezet Klein Kromhof de tweede plaats. Hij kijkt tegen een achterstand aan van 23 punten op Marc de Reuver. Satink is zesde. De laatste wedstrijd wordt op tweede Pinksterdag verreden op het circuit van Oldebroek.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief