Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Reina Visser snel bij rentree in Schoorl

Geplaatst op 10 februari 2013 door   ·   Geen reacties

SCHOORL – In de hoog aangeschreven Groet uit Schoorl Run heeft Reina Visser (foto) zondag haar rentree gemaakt. De Enschedese topatlete was bijna tien maanden uit de roulatie door meerdere blessures, maar daar was in Schoorl niets meer van te zien. Visser finishte als twaalfde vrouw in het internationale deelnemersveld op de tien kilometer. Nog opvallender dan die uitslag was dat ze daarbij haar persoonlijke record met tien seconden wist aan te scherpen tot 35.15 minuten.

Visser toonde zich na afloop opgelucht op haar eigen website. “Ik ben blij vanwege het PR, opgelucht vanwege het feit dat ik de twijfel omtrent het halen van mijn oude niveau bij het vuilnis kan zetten. Als dit mij niveau is vanuit blessureleed zonder wedstrijdritme, kom dan maar op met het voorjaar”, klinkt het strijdvaardig. Visser richt zich nu op deelname aan het Nederlands kampioenschap halve marathon eind maart en vervolgens de Enschede Marathon.

Er waren meer Twentse atleten die zich snel toonden in Noord-Holland. Thijs Theunissen uit Hengelo liep in 32.23 minuten naar de 52e plaats bij de mannen senioren. Zijn plaatsgenoot Michiel Snuverink finishte na 33.45, minuten.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief