Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Europacuphouder Tex Town Tigers nog steeds hekkensluiter

Geplaatst op 14 mei 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Ook na de dubbele confrontatie vandaag tegen Alcmaria Victrix staan de softbalsters van Tex Town Tigers nog onderaan in de hoofdklasse. Er werd met 0-6 en 2-3 verloren.

In de eerste wedstrijd ging het in de eerste inning al fout. Marit van Vulpen begon als werpster, maar toen zij op alle honken een tegenstander had staan werd ze vervangen. Martina Lackner kon het tij niet meteen keren, want Alcmaria scoorde zes keer. ‘Daarna ging het wel goed met haar. Aanvallend konden we echter niet de dingen doen die we wilden doen’, sprak speelster Kirsten Holshof. ‘We kregen geen honklopers binnen en ook hadden we geen geluk.’
Ook in de tweede wedstrijd kwam Tex Town Tigers op achterstand, maar toen toonde de ploeg wel vechtlust. ‘Het lukte steeds net niet. We hebben wel de kansen gehad, maar konden in de slotfase net niet scoren’, aldus Holshof.

Bij Tex Town Tigers was deze wedstrijd Stanley Kock weer de trainer. Na het vertrek van Meagan Hartung heeft de ploeg uit Enschede geen hoofdcoach meer. ‘Dat is wel lastig, maar gelukkig is Stanley voor ons geen wildvreemde. We moeten het nu wel meer als team doen. We gaan nu kijken wat er moet verbeteren, want het is duidelijk dat we iets moeten veranderen’, zei Holshof.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief