Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Tex Town Tigers boekt drie broodnodige overwinningen

Geplaatst op 29 mei 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De softbalsters van Tex Town Tigers hebben drie belangrijke zeges geboekt dit weekend. Zaterdag won de ploeg één keer van kampioenskandidaat Terrasvogels en vandaag werd Jong Oranje twee keer verslagen. Tex Town Tigers is nu van de laatste plaats af.

Tex Town Tigers kwam tegen Terrasvogels al snel op een 1-0 voorsprong, maar de thuisclub kwam langszij. Nadine Marinus en Merel Oosterveld scoorden echter weer snel tegen. In de vijfde inning scoorde Marinus ook nog de 1-4. Amber Krijgsman was de winnende werpster. De andere wedstrijd tegen Terrasvogels ging met 3-2 verloren.
Vandaag won Tex Town Tigers met 3-2 en 6-4 van Jong Oranje, dat daarmee de nieuwe hekkensluiter is in de Hoofdklasse. In de eerste wedstrijd maakte de ploeg uit Enschede een 0-1 achterstand goed. Martina Lackner was de werpster. De tweede wedstrijd verliep nog moeizamer. Jong Oranje kwam met 4-0 voor te staan. In de vierde inning maakte Tex Town Tigers via Jenna Delong, Marinus en Mieke Smit terug tot 3-4. De eerste twee op een tweehonkslag van Smit. Een inning later scoorde Tex Town Tigers weer drie punten. Oosterveld, Marinus en Martina Lackner kwamen nu binnen, waarbij de laatste twee weer op een klap van Smit.

Tex Town Tigers staat nu voorlaatste met acht punten uit zestien wedstrijden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief