Zondag 26 mei 2024
Twentesport

Tex Town Tigers boekt dubbele overwinning

Geplaatst op 10 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ALKMAAR – De softbalsters van Tex Town Tigers hebben twee knappe overwinningen geboekt op het hoger geplaatste Alcmaria Victrix. In Alkmaar werd het 0-7 en 4-7.

Tex Town Tigers begon goed aan de eerste wedstrijd. Er kwamen meteen enkele speelsters op de honken. Britt Vonk was er daar eentje van en zij scoorde ook het eerste punt van de wedstrijd. Een inning later stond het al 0-4 door punten van Kirsten Holshof, wederom Vonk en Petra van Heijst. In de vijfde en laatste inning kwamen Mieke Smit, Nadine Marinus en Karin Tuk nog over de thuisplaat. Winnend werpster Jenna DeLong kreeg maar één hit tegen.

Ook in de tweede wedstrijd had Tex Town Tigers een goede start. Door punten van Smit, DeLong, Marinus, Holshof en Tuk stond het na de eerste slagbeurt al 0-5. De ploeg uit Alkmaar kreeg geen kansen om terug te komen in de wedstrijd. In de zevende inning kwam de thuisclub nog terug van 2-7 tot 4-7. Martina Lackner (foto)begon als werpster aan de wedstrijd. Na drie innings  en vijf hits nam DeLong het over. Zij kreeg twee hits tegen.

Tex Town Tigers komt door de twee zeges op gelijke hoogte met Twins, de tegenstander van zondag.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief