Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Tex Town Tigers verliest twee keer met dikke cijfers bij Sparks

Geplaatst op 14 april 2012 door   ·   Geen reacties

HAARLEM – De softbalsters van Tex Town Tigers zijn de competitie begonnen met een 10-0 en een 5-0 nederlaag bij titelfavoriet Sparks. De ploeg uit Enschede bleef in beide wedstrijden nog enige tijd in de wedstrijd, maar moest steeds in de slotfase capituleren.

‘We weten allemaal dat Sparks heel goed is, maar in de eerste wedstrijd hebben we nog best goed geslagen. Helaas sloegen we bijna alles op de poppetjes in het outfield. Verdedigend hielden we het goed dicht’, sprak speelster Merel Oosterveld (foto). Het stond lang 1-0, maar in de slotfase liep Sparks alsnog uit naar dubbele cijfers.
In de tweede wedstrijd stond de verdediging beter bij Tex Town Tigers. Tot de zesde inning stond het 2-0 en daarmee zaten de bezoekers nog in de wedstrijd, maar daarna liep Sparks alsnog uit. ‘In de voorbereiding waren we wel in staat enkele punten tegen ze te scoren, maar we kregen nu te maken met betere pitchers. Ik vond bij ons Marit van Vulpen goed gooien in de tweede wedstrijd. Er zijn absoluut verbeterpunten, maar ik vond dat het aan slag bij ons best redelijk ging’, aldus Oosterveld.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief