Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Softbalsters TTT lang niet zeker van de play-offs

Geplaatst op 17 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Tex Town Tigers heeft zichzelf vandaag een slechte dienst bewezen door van Jong Oranje te verliezen. De softbalsters uit Enschede speelden twee keer tegen de onderaan staande nationale jeugdploeg. De eerste wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, de tweede eindigde in een 4-3 nederlaag. Daardoor heeft de ploeg de kans op het bereiken van de play-offs niet meer in eigen hand. Olympia, TTT zelf en Twins kunnen alle drie nog als vierde eindigen. Olympia staat er relatief het beste voor.
De punten in de eerste wedstrijd tegen Jong Oranje kwamen van Merel Oosterveld in de vierde inning en Amber Krijgsman in de zevende.

De ploeg van Jong Oranje begon voortvarend aan de tweede wedstrijd. In de eerste inning scoorden Kimberley Jones en Sophie Bugter en dezelfde meiden deden dat in de vijfde inning nog eens over, zodat TTT toen op een dikke 4-0 achterstand stond. In de zesde inning deed Britt Vonk nog wat terug, in de zevende scoorde Kirsten Holshof en de tijdelijk uit Italië teruggekeerde Lindsey Meadows (foto) ook nog, maar meer zat er niet in. TTT zette liefst vier pitchers in deze wedstrijd ik: Amber Krijgsman, Martina Lackner, Lindsey Meadows en Karin Tuk. Het mocht dus niet baten.


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief