Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

TTT-Olympia: één keer winst, één keer gestaakt

Geplaatst op 16 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – de softbalsters van Tex Town Tigers hebben vandaag weer een winstpartij aan hun conto toegevoegd. Olympia Haarlem werd thuis op sportpark Kroedkotten met 3-1 geklopt. Het waren belangrijke punten, omdat Olympia een directe concurrent is voor de vierde plaats en die positie is weer belangrijk voor het bereiken van de play-offs.
TTT had vervolgens in de tweede wedstrijd een belangrijke stap kunnen zetten voor die doelstelling, maar die partij werd na de vierde inning gestaakt wegens een hevige regenbui en zal op 25 augustus overgespeeld worden.

In de eerste wedstrijd nam Olympia in de vijfde inning de leiding door Lisanne van den Berg. Pas in  de voorlaatste inning trok TTT de zege naar zich toe. Petra van Heijst sloeg een tweehonkslag, Myrthe Smid en Kirsten Holshof (foto) scoorden. In de laatste inning zorgde Merel Oosterveld voor 3-1.
Omdat ook andere wedstrijden in den lande wegens het slechte weer gestaakt werden, is de bezetting van de bovenste vier plaatsen nog ongewis. Morgen speelt TTT twee keer tegen Jong Oranje dat op de ranglijst onderaan staat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief