Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Meldpunt

Geplaatst op 29 maart 2012 door   ·   Geen reacties

Natuurlijk heb ik dat meldpunt van de PVV ingevuld. Gewoon overal “nee” aangekruisd en op “verzenden” gedrukt, zo moeilijk is dat niet. Ik bedoel, wanneer ik een democratische partij zonder leden behulpzaam kan zijn, dan zal ik mijn plicht als eerzaam burger van dit land niet verzaken. Daarom ben ik ook zo blij met die nieuwe actie van de BV Wilders inzake het EK voetbal, deze zomer in Polen en Oekraïne. PVV-Tweede Kamerlid Richard de Mos wil dat het Ministerie van VWS en de KNVB gezamenlijk een folder uitgeven, waarin wordt gewaarschuwd voor de risico’s en misstanden waarmee supporters ter plekke kunnen worden geconfronteerd.

Het gaat daarbij vooral om gedwongen prostitutie, mensenhandel, de slechte positie van vrouwen en homoseksuelen, onveilige stadions, slechte infrastructuur en corrupte vastgoedbendes. Eén op de vijf prostituees is er besmet met het HIV-virus, maar ze houden dat geheim voor hun klanten. De Mos vindt het wel zo handig dat eventuele bordeelgangers dat weten voordat ze van bil gaan. Verder acht hij het belangrijk dat bekend is dat acht op de tien locals homoseksuele relaties onacceptabel vinden en bereid zijn om dit met fysiek geweld te staven.

Even afgezien van het feit dat we nog nergens een meldpunt hebben gezien tegen de aanwezigheid van brievenbusplassers, caviafielen, pornobaronnen, kopstootknallers, halal- haters en leugenaars in de PVV (De Mos heeft op zijn CV ten onrechte vermeld dat hij schooldirecteur is geweest) – zou zo’n waarschuwingsfolder er ook moeten komen wanneer het EK ergens anders dan in Polen en Oekraïne zou worden georganiseerd? Nee, natuurlijk niet, de PVV is net zo selectief en opportunistisch als de gemiddelde supporter van Ajax. Goedkoop scoren, heet dat bij ons thuis.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief