Vrijdag 22 juni 2018
Twentesport

Shortlist

Geplaatst op 17 mei 2017 door   ·   2 Reacties

Na die rampzalige persconferentie met Hans van Breukelen heb ik onmiddellijk contact gezocht met commercieel directeur Deux Chevaux van de KNVB. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat het zo niet langer kan en hebben in nauw overleg een shortlist opgesteld met mogelijke kandidaten voor de opvolging van Hansie Hansie. Eén van hen is Ard van der Steur, gepassioneerd liefhebber van oranje stropdassen, uiterst succesvol als Minister van Gemiste Kansen, gebruikt geen power point, maar lakt gewoon alles zwart.

Een andere gegadigde is Ivo Opstelten, was burgemeester van Rotterdam toen Feyenoord in 1999 kampioen van Nederland werd, speelt graag over rechts en gaat er bij voorkeur met gestrekt been in, likt naar boven, lekt naar beneden. Ook vaak genoemd wordt Fred Teeven, gepokt en gemazeld in het criminele circuit, mag Neus tegen Holleeder zeggen, kijkt niet op een miljoentje meer of minder, zeurt niet om bonnetjes, is voor Volk en Vaderland tot alles bereid, eerst de man en dan de bal.

Nummer vier op de lijst is Jos van Reij, de Sepp Blatter van Limburg, capo di tutti capi in Roermond en omstreken, ritselt alles wat los en vast zit, kan zowel stofzuiger als spelverdeler op het maatschappelijke middenveld zijn. Last but not least: Henry Keizer, voorzitter van de VVD, dus wel gewend aan het betere netwerken, weet als geen ander dat de schoorsteen moet roken, is als uitvaartleider bekend met lijken uit de kast en een betere ervaringsdeskundige met merkwaardige persconferenties is er niet. Tot zover onze shortlist. Wat zegt u? Allemaal van de VVD? Ja, maar dat is puur toeval.

En u moet niet vreemd opkijken als het Camiel Eurlings wordt. Of toch Dion Graus.

Peter Bonder

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Geurt says:

    Na Henk Kesler krijgen we weer een bikkel met een hart voor FC Twente; Onno Jacobs. Prima keus, KNVB-mensen. Topbestuurder met een imposant Enschedees trackrecord.

  2. vroom says:

    allemaal vvd, peter. raar hè.
Archief