Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Zandvoort

Geplaatst op 4 maart 2020 door   ·   4 Reacties

De stikstofcrisis legt de werkzaamheden op vrijwel elke bouwplaats in Nederland stil, de korhoen en de patrijshaan verhinderen dat er een schop de grond in gaat, maar in Zandvoort wordt ongestoord gewerkt aan de realisatie van een milieuvernietigend circuit voor de liefhebbers van de gemotoriseerde misdaad. Flora en fauna doen er even niet meer toe, we hebben godverdomme ook al de maximum snelheid naar honderd kilometer teruggedraaid, mogen we dan misschien één keer per jaar drie dagen van vroem vroem, ja? Ze waren zelfs bereid om zo ver te gaan dat de coureurs met hun auto’s dwars door een beschermd natuurgebied over het strand mochten gaan rijden. Je krijgt toch sterk de indruk dat Zandvoort meer kwallen in de gemeenteraad heeft zitten dan dat er aan de kustlijn liggen.

Het is geen toeval dat de VVD daar één van de grootste fracties is. De kakpartij van de grachtengordel heeft dikke schijt aan de problemen in de provincie. Vraag het aan de mensen in Groningen en Zeeland. Assen heeft het qua infrastructuur en bereikbaarheid helemaal voor elkaar, maar stel je voor dat we dat pokke eind naar Drente moeten rijden. Je geeft ze een pink, ze nemen je hele hand en je krijgt er een dikke middelvinger voor terug. Zo werkt dat in de wereld van patsers en proleten, waar hebzucht, winstbejag en perversie welig tieren, onder de bezielende leiding van Jantje Lammers, de vleesgeworden dildo van Prins Bernhard, eigenaar van het circuit, pandjesbaas te Amsterdam en volle neef van onze koning. Je zou bijna hopen dat het Corona-virus het gaat winnen van de Formule I-koorts.

Peter Bonder

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. Theo says:

  Tada!!

 2. Jeroen says:

  Ja als onze koninklijke familie, of een familielid daarvan, er zich tegenaan bemoeid dan is alles mogelijk in dit land. Dat middeleeuwse gedoe met troonopvolging en een koningshuis adoreren we nog steeds in dit land, waar alles bespreekbaar is en we in (bijna) alles met de tijd mee gaan behalve dat instituut.

  Assen was gewoon veel beter. Maar de Drenten zijn te netjes geweest in de bieding voor deze race. Ze hebben zich laten piepelen door praatjesmakers uit de randstad.

 3. Geurt says:

  Wat een bekrompen geleuter. Er mag al bijna niks meer in dit zeikland. Gas op de lolly !

 4. Willem says:

  Wat een giller zou dat zijn ; vanwege corona afgelasting van die doorgeschoten zandvoortse gekte.
Archief