Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Zestien miljoen bondscoaches

Geplaatst op 16 mei 2012 door   ·   3 Reacties

Mijn zoon kwam dinsdagavond opgewonden naar boven stormen, waar ik op mijn kamer zat te kijken naar de spectaculaire beslissingswedstrijd tussen Fortuna Düsseldorf en Hertha BSC voor een plaats in de Bundesliga. “Die Van Marwijk is hartstikke gek geworden! Hij neemt Emanuelson niet mee en houdt Bouma in de selectie!” Ik kon hem geen ongelijk geven: Emanuelson is volgens mij de ideale linksback voor Oranje en Bouma lijkt me meer iets voor de oud-internationals. Verder was ik het qua afvallers wel met Van Marwijk eens. Zo heb ik nooit begrepen wat de kenners in Maduro zien: aardige voetballer, meer niet. Cillessen, Büttner, Mulder, De Vrij, Viergever: nauwelijks boven de middelmaat. Wijnaldum, John: grote talenten, maar hopeloos uit vorm. En zo zal iedereen zijn mening hebben. We zijn per slot van rekening een land van zestien miljoen bondscoaches. Eén van hen ben ik en daarom hieronder mijn opstelling voor Euro 2012.

Doel: Krul.

Achter: Van der Wiel, Bouhlarouz, Heitinga, Emanuelson.

Midden: Sneijder, Van Bommel, Afellay, Robben.

Voor: Huntelaar, Van Persie.

Bank: Stekelenburg, Schaars, Maher, Van der Vaart, Luuk de Jong.

Tribune: Vorm, Anita, Vlaar, Nigel de Jong, Siem de Jong, Narsingh, Van Ginkel.

Als u ook één van die zestien miljoen bondscoaches bent, dan hoor ik graag uw mening.

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. ron jonker says:

  nou mijnheer bonder,ik pretendeer geen bondscoach te zijn,maar door bouhlarouz te selecteren,geeft u zichzelf toch wel een geweldig brevet van onvermogen,de man heeft de laatste 3 jaar werkelijk niets gepresteerd en zou alleen niet misstaan in het nederlands nationale houten klaazen elftal.
  het is mij werkelijk een raadsel,waarom hij steeds weer opnieuw opgeroepen word.

 2. Wim Bakker says:

  Nou dan heb ik toch een vraagje, is Van der Wiel dan zo brilliant bezig geweest dit seizoen.

 3. ron jonker says:

  absoluut niet,maar zou er dan niemand anders hier in nederland geschikt zijn om als alternatief achter vd wiel te fungeren?
  boulharouz kan toch echt niet meer meekomen op dit niveau.
Archief