Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Achilles’12 in de nacompetitie op zoek naar een stunt

Geplaatst op 21 mei 2011 door   ·   1 Reactie

HENGELO – Achilles’12 bereidt zich in alle rust voor op een mogelijk prachtige afsluiting van het seizoen. De promovendus ontmoet morgen voor de eerste wedstrijd om een plek in de hoofdklasse Dalen.

De ploeg uit Hengelo, die verrassend de eerste periode pakte, lijkt ver verwijderd van de vorm die het aan het begin van het seizoen had. Sinds de winterstop werd er nog maar twee keer gewonnen en even leek nacompetitie om handhaving nog een reële optie. Uiteindelijk kon de ploeg van trainer Otto Krabbe dat onheil afweren en eindigde het op een negende plek. Mede daarom zal menigeen zich afvragen wat Achilles in de nacompetitie om een plek in de hoofdklasse heeft te zoeken. Daarentegen weet elke voetballer dat behaalde resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst en misschien is dat dan ook wel de beste boodschap voor de Hengeloërs.

Dalen eindigde dit seizoen als vierde in de eerste klasse F en veroverde daarmee de derde periode. Wat opvalt bij de ploeg uit Coevorden is dat men  gemakkelijk het net vindt (61 doelpunten voor), maar dat men ook uiterst kwetsbaar is (46 doelpunten tegen). In de vrij onbekende noordelijke competitie is er in het  team van Stevo een streekgenoot die dit seizoen twee keer tegen Dalen speelde. In Geesteren werd het 4-2 voor de thuisploeg. Dalen won thuis overtuigend met 4-1 van Stevo. Het lijkt zondag dus alle kanten op te kunnen…

Zondagmiddag wordt er in Hengelo op het Wilbert om 14.00 uur afgetrapt.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Gerard van Marle says:

    Wij wensen jullie veel succes,
    Gerard en Noi van Marle van uit een heerlijk warm Chiang Mai.
Archief