Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Achilles’12 nog steeds in de race voor een plaats in de hoofdklasse

Geplaatst op 13 juni 2011 door   ·   2 Reacties

HATTEM – Achilles’12 is nog steeds aan het voetballen. De eerste klasser uit Hengelo maakt nog altijd een kleinen kans op promotie naar de hoofdklasse. Vanmiddag won de formatie van scheidend trainer Otto Krabbe met 3-2 van Achilles Assen en zal nu met Purmersteyn moeten uitmaken wie alsnog mag promoveren als het failliete RBC terug keert naar het amateurvoetbal. Daardoor was er een extra nacompetitie nodig. Purmersteyn versloeg vanmiddag na verlenging Excelsior’20.

Achilles won de wedstrijd tegen de Drentse naamgenooot verdiend. De ploeg voetbalde vlot en vaardig, hanteerde zelden de lange bal en overklaste Achilles met mooie combinaties. Zeker toen  de Drentse ploeg na een half uur met tien man verder moest (spits Ryan Bruinsma kreeg een tweede gele kaart), had Achilles’12 het initiatief.  Jacob Said (archieffoto) scoorde voor de rust de 1-0, en na de rust ook de 2-0, Mart Schepers zorgde voor 3-0, waarna Danny Holband namens de tegenstander nog twee keer scoorde. Holband speelt overigens komend seizoen voor WKE dat zaterdag de promotie naar de topklasse realiseerde.

(Foto Sportfoto regio-Twente)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Gerard van Marle says:

    Geweldig, nog 1 wedstrijd en dan lukt het alsnog, succes

  2. Robert says:

    Volgens mij is de kans groot dat RBC verder gaat in de hoofdklasse (ze zijn inmiddels druk bezig met het samenstellen van een selectie). Deze wedstrijdenreeks is waarschijnlijk dan ook een wassen neus.
Archief